Gastenboek OLC '93


Welkom in het Gastenboek van OLC'93.

 

We gaan ervan uit dat de berichten alleen gerelateerd zijn aan OLC'93 en/of aan loopnieuwtjes. Schelden, onheuse bejegening en andere minder fraaie taaluitingen worden logischerwijs niet geaccepteerd en verwijderd. 
Vriendelijk verzoek om je eigen voor-en achternaam te vermelden. Ps. via de IP nummers is te achterhalen welke persoon een bericht heeft verzonden. Hiermee kan eventueel misbruik worden voorkomen.
 
Ook is het gastenboek niet bedoeld voor reclamedoeleinden! 
 
Arjan Kuipers zegt op 07 mei 2018 19:43
Wie is zijn OLC hardloop t-shirt kwijt. Ik heb er per ongeluk één teveel meegenomen na de bevrijdingsloop. Is een maat XL. Als service al wel mooi uitgewassen
Petra haarhuis zegt op 05 mei 2018 18:54
Wie heeft er per ongeluk tijdens Wageningen mijn lange zwarte hardloopbroek in de tas meegenomen? Ik ben deze kwijt
Jos Horsthuis zegt op 26 april 2018 20:35
Zaterdagmiddag naar de reünie geweest. Genoten van de sfeer die nog steeds het zelfde was als jaren geleden. Maar ook Hardloopmaatjes van jaren geleden weer gesproken. Organisatie het was genieten, en bedankt dat jullie ook aan overleden leden hebben gedacht, respect.
Karen Smit zegt op 22 april 2018 20:40
De marathon van Enschede, wat heeft de zon het zwaar gemaakt vandaag! Mede dankzij de lopers van OLC heb ik er hoe dan ook ontzettend van genoten. Ze konden me niet vertellen waar ik mijn tas kon inleveren, maar ik mocht wel meelopen naar hun eigen verzamelplek bij het politiebureau. En ik mocht na afloop van de loop pas weer naar huis na een kopje groentensoep. Hartstikke leuk dat jullie me op sleeptouw namen. En bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid! We mogen trots zijn.
walter zegt op 29 maart 2018 21:20
Mooie tijd voor Jan van de Roatger, bij de testloop afgelopen zaterdag. Proficiat!
Keupink Lohuis LCW
Warmes Bouw
Rien Schulten Bakkerij en Brasserie