Gastenboek OLC '93


Welkom in het Gastenboek van OLC'93.

 

We gaan ervan uit dat de berichten alleen gerelateerd zijn aan OLC'93 en/of aan loopnieuwtjes. Schelden, onheuse bejegening en andere minder fraaie taaluitingen worden logischerwijs niet geaccepteerd en verwijderd. 
Vriendelijk verzoek om je eigen voor-en achternaam te vermelden. Ps. via de IP nummers is te achterhalen welke persoon een bericht heeft verzonden. Hiermee kan eventueel misbruik worden voorkomen.
 
Ook is het gastenboek niet bedoeld voor reclamedoeleinden! 
 
Karen Smit zegt op 22 april 2018 20:40
De marathon van Enschede, wat heeft de zon het zwaar gemaakt vandaag! Mede dankzij de lopers van OLC heb ik er hoe dan ook ontzettend van genoten. Ze konden me niet vertellen waar ik mijn tas kon inleveren, maar ik mocht wel meelopen naar hun eigen verzamelplek bij het politiebureau. En ik mocht na afloop van de loop pas weer naar huis na een kopje groentensoep. Hartstikke leuk dat jullie me op sleeptouw namen. En bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid! We mogen trots zijn.
Marleen Keupink zegt op 11 april 2018 22:07
Hallo Olc'ers, Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven voor de 10 kilometer in Enschede, zondag 22 april. Nu is er iets tussengekomen dat ik helaas niet mee kan doen. Heeft er iemand belang bij mijn startnummer over te nemen voor een leuk prijsje? Je mag mij dan een mail sturen of reageren in dit gastenboek. Groetjes Marleen Keupink
Hans Oude Rengerink zegt op 11 april 2018 21:03
Wie heeft vanavond verdorie mijn OLC-jack meegenomen. Lag bij de kruising van de Zonnebergweg. Ik neem aan dat de bedoeling goed was maar we waren nog niet klaar met lopen. Nu moet ik er weer achteraan!
walter zegt op 29 maart 2018 21:20
Mooie tijd voor Jan van de Roatger, bij de testloop afgelopen zaterdag. Proficiat!
André Oude Vrielink zegt op 12 maart 2018 11:24
jasje, Na de winterdiploop is er bij koopman in Tilligte een damesjasje maat 38 blijven liggen. mijn herenjasje is zoek, heeft er misschien iemand het verkeerde jasje meegenomen of mist er iemand haar jasje neem dan even contact met mij op. tel. 0612653476. groeten André.
Keupink Lohuis LCW
Warmes Bouw
Rien Schulten Bakkerij en Brasserie